René van Meurs

"Zijn engagement gaat verder dan zijn eigen leefwereld, en hij stipt op rake wijze enkele actuele thema’s aan." (Theaterkrant.nl)


Over René

 

Naast zijn werk op de planken schrijft hij onder andere voor het satirische nieuwsprogramma Dit was het Nieuws (RTL4), HumorTV (BNN-VARA) en Padoem Patsss (BNN-VARA). Zijn schrijfwerk werd en wordt onregelmatig gepubliceerd in NRC.next en De Volkskrant. René raakte in een stroomversnelling na het winnen van Cameretten 2012 en toerde twee jaar door het land met zijn debuutprogramma. Nu is hij te zien met zijn tweede avondvullende programma.

Over Even goede vrienden

 

René is tijdens de tournee van zijn debuutprogramma warm onthaald door het publiek. Toch kwam hij zichzelf tegen. Gedeukt, gehavend en enigszins in twijfel was het resultaat. In zijn nieuwe show ‘Even goede vrienden’ vraagt René zich af: “Ben ik na deze opdonder nog steeds even goede vrienden met mezelf?”. Dat doet hij zoals we gewend zijn met veel grappen, improvisaties en in een moordend tempo.

"Hij kan zomaar tot grote hoogte gaan stijgen." (Theaterkrant.nl)
Oeloek scrol_83
Boekingsinformatie

 

Voor meer informatie en boekingen neemt u contact op met Gerda Visser via telefoonnummer 075-6120007 of gerda@finkers.nl.

 

Rene van Meurs

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...