Oeloek

"In wisselende samenstellingen, soms met maar twee of drie spelers, dendert de show als een sneltrein over je heen. Wat een energiek viertal is hier aan het werk." (Trouw)


Over Oeloek

 

De viermansformatie maakte de afgelopen seizoenen naam met fysiek cabaret waarin ontroerende, intieme momenten worden afgewisseld met spectaculair theatervuurwerk. Volgens de Volkskrant is er, ruim tien jaar na Waardenberg & De Jong, weer een groep met dezelfde agressie, fysieke kracht en scherpe humor. Met hun krankzinnige cabaretstijl laat Oeloek een wereld zien waarin mensen elkaar maar niet kunnen verstaan. “De personages blinken uit in onmacht en miscommunicatie, maar worden met zoveel precisie en mededogen neergezet dat je als publiek ontroering, plaatsvervangende schaamte, verbijstering of een schaterlach ervaart, en op de beste momenten allemaal tegelijk”, aldus Het Parool.

Over OpSchmùck

 

OpSchmùck is een voorstelling over te veel franje, overbodige versiering, loze beloftes en alles wat de inhoudsloosheid in deze wereld maskeert. In een tijd waarin alles verkoopbaar is en aan de man gebracht moet worden, komt Oeloek met: nu al de meest legendarische theater-mega-hit-sensatie van het seizoen!* (*Mocht Oeloek op de één of andere manier niet aan deze beloften kunnen voldoen, dan wordt het gewoon weer een avond vol absurde situaties, bizarre teksten, verrassende wendingen, halsbrekende toeren en een hoop meer.) Oeloek bestaat uit: Kevin Jolly, David Meijer, Jantijn Prins en Carlijn van Rij. 

'OpSchmùck is een rappe parade van sketches, de een nog vindingrijker, absurder en grappiger dan de andere. Wat energiek viertal is hier aan het werk.' **** (Trouw)
Oeloek scrol_83
Boekingsinformatie

 

Voor meer informatie en boekingen neemt u contact op met Gerda Visser via telefoonnummer 075-6120007 of gerda@finkers.nl.

 

Oeloek

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...