Lieve Bertha

Het zijn energieke, vrolijke lefgozers die hun zaakjes goed op orde hebben. Ze lijken te weten wat ze doen en gaan er voor. Dat is de kwaliteit waarmee ze het ver kunnen schoppen! (Mpodia.nl)


Over Lieve Bertha

 

De twee singer/songwriters die achter de naam Lieve Bertha schuilgaan zijn Koen Brouwer en Rens Polman. Twee jongens van begin twintig, die al hun hele leven met elkaar bevriend zijn en die schrijven, vertellen en zingen over alles wat hen bezighoudt. De twee lefgozers van Lieve Bertha hebben met hun veelbekeken filmpjes, die op YouTube en 101.tv (BNN) regelrechte hits zijn, en hun gevoelige liedjes inmiddels een grote schare fans.

Over Ongekust

 

De grappige, prachtig gezongen liedjes van Lieve Bertha zweven ergens tussen nederpop en kleinkunst in. Ze klinken robuust en toch vrolijk, filosofisch en toch licht, stoer en toch lief. Naast muziek maakt Lieve Bertha absurde korte filmpjes, waarin toevallige voorbijgangers leren hoe je je dromen na moet jagen. Slaap in de etalage van een beddenzaak! Laat hangend in een tentje aan de Euromast pizza’s bezorgen! Bel in het holst van de nacht mensen uit hun bed en trakteer ze op een fijn ontbijtje… Een optreden van Lieve Bertha is een unieke belevenis. Ongekust heet de multimediale voorstelling die je gezien moet hebben om te weten hoe bijzonder de magie van Lieve Bertha is. 

 "Met een beetje geluk en de juiste strategie kunnen ze zomaar een vaste waarde worden in Nederpopland." (LiveXS) 
Oeloek scrol_83
Boekingsinformatie

 

Voor meer informatie en boekingen neemt u contact op met Gerda Visser via telefoonnummer 075-6120007 of gerda@finkers.nl.

 

Lieve Bertha

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...