Kirsten van Teijn

"Het lef en ongegeneerde van Adèle Bloemendaal, het komische talent van Brigitte Kaandorp en dan een lekker onvoorspelbaar sausje van zichzelf." (Trouw)


Over Kirsten

 

Tijdens haar opleiding deed ze mee aan het Griffioen/Zuidplein cabaretfestival (2013) waar ze alle prijzen won. In mei van datzelfde jaar schreef ze zich in voor het Groninger Studentencabaret Festival en in juni studeerde zij af. ‘Doorrammen’ was het motto. En dat is gelukt. Nog geen half jaar later stond ze voor 900 man te spelen in de Stadsschouwburg van Groningen en nam ze alle prijzen mee naar huis. En nu, de grootste droom: een gedurfde, maar kwetsbare voorstelling over waar je vandaan komt en waar je je heil vindt.

 

Over Heilloos

 

Heilloos is een muzikale cabaret voorstelling over waar je vandaan komt en waar je je heil vindt. Waar ben je veilig? Kirsten is een echte Heiloo’se en groeide op tussen de koeien en de schapen in het Noord-Hollandse dorpje Heiloo. Géén Heilloze…zoals haar grootvader die zo’n dertig jaar een dubbelleven bleek te hebben geleefd. Kirsten peutert aan datgene wat wij het liefst verborgen houden; ze grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los. Ze verleidt, troost en deelt rake klappen uit op momenten dat je het ’t minst verwacht. In het juryrapport uit Groningen staat ze  niet voor niets omschreven als: ‘Een assertieve idioot die de radeloosheid tot kunst heeft verheven’.

“Godallemachtig, wat pakt ze je, begeleid door haar lekker vuig spelende gitarist Leon Sibum, bij de strot. En ze laat niet meer los. Anderhalf uur lang. Als was in haar handen word je en dan doe je alles wat ze vraagt.**** (Theaterkrant.nl)
Oeloek scrol_83
Boekingsinformatie

 

Voor meer informatie en boekingen neemt u contact op met Gerda Visser via telefoonnummer 075-6120007 of gerda@finkers.nl.

 

Kirsten van Teijn

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...