The Bootleg Sixties

Deze band is favoriet van o.a. Elton John en Paul Mc Cartney!


Over The Bootleg Sixties

 

Deze band speelt regelmatig op privéfeestjes van Paul McCartney, Elton John en Queen Elisabeth.. dat zegt eigenlijk al genoeg. Als je van de muziek uit de Sixties houdt en dit bewogen decennium op een onvergetelijke avond wilt (her)beleven dan móet je naar de voorstelling ‘The Bootleg Sixties’. Vijf door de wol geverfde Britse muzikanten die zelf optraden met de helden van toen. Daarom leggen zij met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in deze legendarische muziek. 

Over de voorstelling

 

Een avond met nummers van o.a. The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who en ook de Nederlandse formatie Shocking Blue! Het spelplezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Voor de aanstaande tournee in Nederland heeft The Bootleg Sixties een exclusieve EP opgenomen met covers van Nederlandse sixtiesartiesten, want ook Nederland heeft echte klassiekers voortgebracht. Tijdens de show komen een paar van deze nummers zeker voorbij!

"The Bootleg Sixties zijn de crème de la crème. Ze beheersen het repertoire tot in perfectie." **** (De Stentor)
Oeloek scrol_83
Boekingsinformatie

 

Voor meer informatie en boekingen neemt u contact op met Gerda Visser via telefoonnummer 075-6120007 of gerda@finkers.nl.

The Bootleg Sixties

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...